• info@vladex.rs
  • Velika Drenova bb, 37245 Velika Drenova
  • Ruzveltova 34/4, 11000 Beograd
  • pon - pet : 8.00 - 16.00h
Vladex doo građevinske mašine i oprema

O nama

Dobrodošli u Vladex d.o.o.

Društvo VLADEX d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1994. godine. Nalazimo se u srcu Srbije, u Velikoj Drenovi, na levoj obali Zapadne Morave, na regionalnom putu Trstenik - Kruševac.

Društvo VLADEX d.o.o. se već dugi niz godina sa uspehom bavi sa uljnom hidraulikom i pneumatikom, građevinskom mehanizacijom kao i komunalnom opremom. Posedujemo sve kadrovske, tehničke i tehnološke kapacitete pa sa uspehom možemo odgovoriti svim Vašim zahtevima.

Poslovni prostor,
radionica, magacin

Raspolažemo mašinsko-servisnom radionicom od 1100 m², magacinskim prostorom od 250 m² i poslovnim prostorom od 300 m² u Velikoj Drenovi, kao i poslovnim prostorom sa servisnom radionicom u Beogradu.

Opremljenost
servisa

Proizvodimo sve vrste hidrauličnih cilindara u zavisnosti od namene i potrebe kupca. Posedujemo veliki broj mašina alatki, stručne majstore i veliki spektar repro-materijala, pa smo u mogućnosti da uz povoljne rokove proizvedemo sve vrste hidrauličnih cilindara. Posedujemo veliki broj rezervnih delova i sve tehničke i tehnološke uslove da brzo i kvalitetno obavimo remont. Vršimo servisne usluge, defektažu, demontažu i montažu na terenu.

Trenutno upošljavamo više od 35 radnika koji imaju dugogodišnje iskustvo i znanje da se izbore sa svim problemima i zahtevima. Društvo VLADEX d.o.o. posluje u skladu sa međunarodnim ISO standardima i to ISO 9001/2015, ISO 14001/2015 i ISO 45001/2018.

Brendovi koje zastupamo

Građevinske mašine i oprema

Vladex d.o.o. je generalni zastupnik za Srbiju renomiranih svetskih proizvođača i to:

HIDROMEK
građevinske mašine

Kombinovane mašine, rovokopači-utovarivači, bageri točkaši, bageri guseničari, bageri sa specijalnim namenama, grejderi i utovarivači

Više o tome

WACKER NEUSON
građevinske mašine

Građevinske mašine, tehnologija za beton, oprema za sabijanje zemlje i asfalta, oprema za sečenje betona i asfalta, agregati, pumpe i svetlosni tornjevi

Više o tome

FAUN
komunalna oprema

Smećarske nadgradnje, kamionske čistilice

Više o tome

EFE
Komunalna oprema

Smećarske nadgradnje, mobilne transfer stanice

Više o tome

MTB
priključni hidraulični uređaji

Hidraulični čekići, oprema za rušenje, svrdla, grabilice

Više o tome

LINDNER
oprema za reciklažu

Mašine za mobilno šrediranje

Više o tome