• info@vladex.rs
  • Velika Drenova bb, 37245 Velika Drenova
  • Ruzveltova 34/4, 11000 Beograd
  • pon - pet : 8.00 - 16.00h

HIDROMEK HMK600MG

HMK 600 MG motorni grejder je proizveden za mnoge primene u rasponu od nivelisanja i kopanja do kočenja, rovova i pluga snega.

HMK 600 MG ima 8 brzina napred i 8 unazad! HMK 600 MG svojim korisnicima nudi mogućnosti manevrisanja i sa volana i sa džojstika. Brzina mašine se može promeniti pomoću dugmeta FNR na džojstiku (140kV - 160kV), a kretanje upravljača se takođe može kontrolisati naginjanjem džojstika ulevo ili udesno. Džojstici takođe omogućavaju operateru da kontroliše sečivo. Udobnost vožnje je poboljšana automatskim izborom stepena prenosa i opremom za tempomat.

Hidromek moto grejderi HMK600MG

Mercedesov motor HMK 600 MG, sa karakteristikom varijabilne konjske snage (187 - 214 KS) u skladu sa emisijom izduvnih gasova Stage IIIA (Tier III), izdržljiv je u izazovnim radnim okruženjima. Funkcija varijabilne konjske snage cilja na veću efikasnost i manju potrošnju goriva. Hidrostatički ventilator za hlađenje, koji može da radi pri promenljivim brzinama u zavisnosti od temperature motora, takođe se automatski pokreće u obrnutom smeru kako bi se očistio sistem hlađenja i time povećala efikasnost rada. Hidraulički pritisak se može lako podesiti zahvaljujući zatvorenom centralnom elektro-hidrauličnom ventilu, koji se napaja klipnom pumpom sa promenljivim protokom, i na taj način se može obezbediti odgovarajuća snaga za priključke. Funkcija osetljivosti na opterećenje obezbeđuje hidraulički protok u skladu sa zadatkom koji će mašina obavljati. Ovaj podesivi hidraulički protok smanjuje gubitak toplote i snage, čime se poboljšavaju performanse mašine.

Novodizajnirana šestougaona kabina HMK 600 MG pruža rukovaocu širok ugao gledanja, dok 7" TFT informacioni displej u kabini omogućava rukovaocu da udobno kontroliše mašinu. Operater može da prati podatke koje treba pregledati sa ekrana Pored toga, operater može da vidi sliku zadnje kamere sa ovog ekrana i može kontrolisano da pomera mašinu dok se kreće unazad.

Snažni okvir HMK 600 MG je razvijen na osnovu kompjuterskih simulacija i testova na terenu. Zahvaljujući naprednom dizajnu, vek trajanja i izdržljivost mašine su poboljšani.

HMK 600 MG ima odlične performanse za različite zadatke kao što su nivelisanje, mešanje, ravnanje, kopanje i oranje snega i leda u zimskim uslovima. Standardna dužina sečiva je 3,7 metara, a dostupne su opcije od 4,01 i 4,31 metara dužine. Zahvaljujući „Sistemu kvačila“, kvačila apsorbuju iznenadne i velike udarce na koje nailazi sečivo i sprečava se oštećenje sečiva. Kvačila na kružnom okretnom sistemu štite sečivo od preopterećenja klizeći jedno preko drugog u slučaju velikih sila koje deluju protiv sečiva. HMK 600 MG takođe ima 2 akumulatora sečiva koji poboljšavaju snagu sečiva i na taj način obezbeđuju lakoću rada za operatera tako što apsorbuju iznenadne vertikalne udare sečiva.

Tehnička specifikacija

HMK600MG
Motor Mercedes-Benz
Model motora OM 936 LA
Maksimalna snaga 214 HP - 242 HP (1460 - 180 kW)
Radna težina 18.875kg