• info@vladex.rs
  • Velika Drenova bb, 37245 Velika Drenova
  • Ruzveltova 34/4, 11000 Beograd
  • pon - pet : 8.00 - 16.00h

HIDROMEK HMK410LC UHD

Proizvedeni sa razvijenim dizajnom hidrauličkog sistema, HIDROMEK-ovi novi bageri H4 serije nude izvanredne performanse radeći brže, produktivnije i efikasnije. Bageri serije H4 proizvode više posla sa manje goriva; stoga su profitabilniji za svoje korisnike nego ikad.

Proizvedeni da imaju ojačanu konstrukciju za teške uslove rada s obzirom na maksimalne performanse, dug životni vek i nesmetan rad u teškim terenskim uslovima, HIDROMEK bageri obezbeđuju veću izdržljivost uz poboljšanja napravljena u novoj seriji H4. Sa svojom ojačanom konstrukcijom za teške uslove rada proizvedenom u savremenim proizvodnim pogonima HIDROMEK-a i koja prolazi kroz osetljive procese kontrole kvaliteta, bageri serije H4 imaju odličnu izdržljivost. Posedujući standarde ROPS (zaštitna struktura od prevrtanja) i FOPS (zaštitna struktura od padajućih predmeta), bageri H4 serije pružaju maksimalnu sigurnost i izdržljivost.

Hidromek bageri guseničari HMK410LC UHD

Dizajnirana tako da daje poseban značaj bezbednosti na radu, serija H4 obezbeđuje odličan vid minimiziranjem mrtve tačke na bočnim i zadnjim kamerama. Uporedo sa povećanjem broja led farova, noćni vid je značajno poboljšan na bagerima serije H4, pored toga, tu su i crvene ručke i oznake upozorenja koje pružaju maksimalnu sigurnost za rukovaoca.

Bageri serije H4 omogućavaju bezbednije radno okruženje sa svojom automatskom sirenom za pokretanje, sistemom upozorenja na zamah i sistemom upozorenja na kretanje.

Tehnička specifikacija

HMK410LC UHD
Motor Isuzu
Model motora AH-6HK1X
Maksimalna snaga 287 HP (214kW)
Protok glavne pumpe 2 x 300 L/min
Standardni kapacitet kašike 2.5 m³
Radna težina 41.800 kg