• info@vladex.rs
  • Velika Drenova bb, 37245 Velika Drenova
  • Ruzveltova 34/4, 11000 Beograd
  • pon - pet : 8.00 - 16.00h

HIDROMEK HMK310LC

Proizvedeni sa razvijenim dizajnom hidrauličkog sistema, HIDROMEK-ovi novi bageri H4 serije nude izvanredne performanse radeći brže, produktivnije i efikasnije. Bageri serije H4 proizvode više posla sa manje goriva; stoga su profitabilniji za svoje korisnike nego ikad.

17 % produktivnije

Skraćujući vreme radnog ciklusa većim kapacitetom kašike i brzinom, serija H4 svojom novom tehnologijom podiže produktivnost na najviši nivo.

21% efikasnije

Sa poboljšanjima priključka i hidrauličke grupe, bageri serije H4 obezbeđuju više posla za manje vremena.

10% brže

Sa bržim hidrauličkim pokretima zahvaljujući razvijenom dizajnu hidrauličkog sistema, bageri serije H4 obezbeđuju više posla za manje vremena.

Hidromek bager guseničar HMK310LC

Proizvedeni da imaju ojačanu konstrukciju za teške uslove rada s obzirom na maksimalne performanse, dug životni vek i nesmetan rad u teškim terenskim uslovima, HIDROMEK bageri obezbeđuju veću izdržljivost uz poboljšanja napravljena u novoj seriji H4. Sa svojom ojačanom konstrukcijom za teške uslove rada proizvedenom u savremenim proizvodnim pogonima HIDROMEK-a i koja prolazi kroz osetljive procese kontrole kvaliteta, bageri serije H4 imaju odličnu izdržljivost. Posedujući standarde ROPS (zaštitna struktura od prevrtanja) i FOPS (zaštitna struktura od padajućih predmeta), bageri H4 serije pružaju maksimalnu sigurnost i izdržljivost.

Dizajnirana tako da daje poseban značaj bezbednosti na radu, serija H4 obezbeđuje odličan vid minimiziranjem mrtve tačke na bočnim i zadnjim kamerama. Uporedo sa povećanjem broja led farova, noćni vid je značajno poboljšan na bagerima serije H4, pored toga, tu su i crvene ručke i oznake upozorenja koje pružaju maksimalnu sigurnost za rukovaoca.

Bageri serije H4 omogućavaju bezbednije radno okruženje sa svojom automatskom sirenom za pokretanje, sistemom upozorenja na zamah i sistemom upozorenja na kretanje.

Tehnička specifikacija

HMK310LC
Motor Isuzu
Model motora AQ-6HK1X
Maksimalna snaga 264 HP (197 kW)
Protok glavne pumpe 2 x 266 L/min
Radna težina 32.100 kg