• info@vladex.rs
  • Velika Drenova bb, 37245 Velika Drenova
  • Ruzveltova 34/4, 11000 Beograd
  • pon - pet : 8.00 - 16.00h

HIDROMEK HMK210W

Proizvedeni sa razvijenim dizajnom hidrauličkog sistema, HIDROMEK-ovi novi bageri H4 serije nude izvanredne performanse radeći brže, produktivnije i efikasnije. Bageri serije H4 proizvode više posla sa manje goriva; stoga su profitabilniji za svoje korisnike nego ikad.

Sa svojom ojačanom konstrukcijom za teške uslove rada proizvedenom u savremenim proizvodnim pogonima HIDROMEK-a i koja prolazi kroz osetljive procese kontrole kvaliteta, bageri serije H4 imaju odličnu izdržljivost. Elektronski sistem bagera serije H4 dizajniran je da zaštiti motor i hidraulične komponente radi uštede goriva i superiornih performansi.

Hidromek bager točkaš HMK210W

U novoj seriji, sistem automatskog zaustavljanja kroz konfigurabilna vremena praznog hoda i zaustavljanja obezbeđuje uštedu goriva zaustavljanjem motora nakon što je mašina u praznom hodu. Sistem automatskog zaustavljanja u seriji H4 pomaže da se operativni troškovi smanje na minimum i doprinosi očuvanju životne sredine.

Pumpa za siguran prenos goriva dodata seriji H4 automatski zaustavlja pumpu kada je rezervoar pun, a ova funkcija se aktivira i kada pumpa ne prenosi gorivo 30 sekundi i osigurava da se pumpa automatski zaustavi.

U seriji H4, tehnologija povećanja snage se automatski aktivira u uslovima kada je mašini potrebna dodatna snaga i obezbeđuje da mašina ima odgovarajuće performanse za rad.

Tehnička specifikacija

HMK210W
Motor Isuzu
Model motora AR-4HK1X
Maksimalna snaga 172 HP (128 kW)
Protok glavne pumpe 2 x 233 L/min
Standardni kapacitet kašike 0.9 m³
Radna težina 22.500 kg