• info@vladex.rs
  • Velika Drenova bb, 37245 Velika Drenova
  • Ruzveltova 34/4, 11000 Beograd
  • pon - pet : 8.00 - 16.00h

HIDROMEK HMK-MG460

HIDROMEK sa ponosom predstavlja HIDROMEK modele motornih grejdera MG 460 čija su izdržljivost i performanse dobro dokazani na širokom spektru tržišta. Napravljen da izdrži skoro svaki posao sa preciznošću završne obrade, sečenjem, rovovima. Čist i moćan dizel motor sa turbo punjenjem je usvojen za MG 460, obezbeđujući pouzdan rad u najtežim uslovima. Dvostruki nezavisni kočioni sistem znači da MG 460 motorni grejderi mogu se odmah zaustaviti u bilo kom trenutku, dok je kabina dizajnirana sa punom pažnjom prema potrebama rukovaoca.

Opciono opremljen sa cilindrom sa vrhom, sečivo ima odlične performanse kotrljanja, što omogućava razne operacije, od izravnavanja peska do mešanja, doziranja i kopanja svega ili uklanjanja snega i leda. Dostupne su rezne ivice i završni delovi za održavanje maksimalnog radnog veka.

Hidromek motorni grejder HMK-MG460

Kompjuterske simulacije i stvarni terenski testovi su korišćeni za razvoj glavnog okvira velike čvrstoće MG 460. Dizajn obezbeđuje povećanu izdržljivost i dug životni vek. Izdržljivost strukture okvira je dobro prihvaćena od strane globalnih korisnika.

Dugovečni, dokazano pouzdani Mitsubishi motor ispunjava potrebe kupaca svojom vrhunskom kombinacijom snage i obrtnog momenta. Može da radi u teškim uslovima životne sredine bez čestog održavanja.

MG 460 ima opciono kvačilo za klizanje sečiva, alternativni sistem kvačila za konvencionalni mehanizam sa smicanjem. Kvačilo MG 460 može da sklizne kada se na sečivo deluje nenormalno jaka spoljna sila kako bi se pružila potpuna zaštita od destruktivnog preopterećenja. Imajte na umu da se obrtni moment sečiva može podesiti za optimalne performanse, doprinoseći većoj radnoj efikasnosti.

Tehnička specifikacija

HMK-MG460
Motor Mitsubishi
Model motora 6D24-T
Maksimalna snaga 155 - 185 HP
Radna težina 17.700 kg