O nama

Društvo VLADEX d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1994. godine. Nalazimo se u srcu Srbije, u Velikoj Drenovi, na levoj obali Zapadne Morave, na regionalnom putu Trstenik - Kruševac.
Društvo VLADEX d.o.o. se već dugi niz godina sa uspehom bavi sa uljnom hidraulikom i pneumatikom i građevinskom mehanizacijom. Posedujemo sve kadrovske, tehničke i tehnološke kapacitete pa sa uspehom možemo odgovoriti svim Vašim zahtevima.

Raspolažemo mašinsko-servisnom radionicom od 720 m2, magacinskim prostorom od 240 m2 i poslovnim prostorom od 300 m2 u Velikoj Drenovi, kao I poslovnim prostorom sa servisnom radionicom u Beogradu.
Posedujemo veliki broj mašina alatki, alata i pribora potrebnim za otklanjanje problema, kako u našoj servisnoj radionici tako i na terenu.
Trenutno upošljavamo 20 radnika koji imaju dugogodišnje iskustvo i znanje da se izbore sa svim problemima i zahtevima.
Društvo VLADEX d.o.o. posluje u skladu sa međunarodnim ISO standardima i to ISO9001/2008, ISO14001/2005 i OHSAS 18001/2008.

 

Vladex doo je generalni zastupnik za Srbiju renomiranih svetskih proizvođača i to:

HIDROMEK - Građevinska mehanizacija ( kombinovane mašine rovokopači-utovarivači, bageri točkaši, bageri guseničari, bageri sa specijalnim namenama, grejderi i utovarivači)

Danfoss - Hidraulični uređaji (hidromotori, hidraulične pumpe i druge komponente; takođe nudimo proizvode proizvođača Turolla koji je deo Danfoss grupe)

Faun - Smećarske nadgradnje i autočistilice

 

Sertifikat ISO 9001
Sertifikat ISO 14001
Sertifikat ISO 18001