O Hidromek-u

Hidromek

HIDROMEK je vodeći proizvođač građevinskih mašina. Još od 1978. godine kompanija neprestano investira u najsavremenije tehnologije proizvodnje, uključujući kompjuterski kontrolisano sečenje, robote za zavarivanje i ergonomičan rad mašina sa performansama na svetskom nivou. Privrženost ka konstantnom investiranju u razvoj, dovelo je ovu kompaniju na mesto vodeće turske kompanije. Godišnja proizvodnja ove kompanije od 10.000 rovokopača, utovarivača i bagera proizvedena je u 4 fabrike u Ankari i jednoj fabrici u egejskoj industrijskoj zoni.

Proizvodni objeki ove kompanije prostiru se na 175.000 m2. Hidromek se pretezno oslanја nа lokalne jedinice u cilju pružanja bržeg servisa svojim klijentima. Sve aktivnosti ove kompanije su sprovedene u 12 gradova uključujući Tursku kao i regionalne uprave izvan Turske, u Barseloni. Pored 55 ovlašćenih servisnih centara širom zemlje, Hidromek takođe obezbeđuje servis nakon kupovine koji se može obaviti u svim većim gradovima širom Turske a i dаlје. Kompanija je omogućila svojim klijentima zadovoljstvo рri kupovini mašina primenjujući principe visokih performansi, udobnosti, izdržljivosti i manjim troškovima održavanja. Kompanija је pobedila na dva takmičenja, "Ехсеllепсе in Design Award" i "Good Design" i postala jedina kompanija koja je dobila dve nagrade u istom sektoru.

Akreditovana od strane Turquality brand support sistema, Hidromek se smatra vodećom kompanijom zahvaljujući njenom rastu u proizvodnji na 5 kontinenata i 50 zemalja širom sveta. Sa konstantnim razvijanjem u dizajnu, vizija kompanije da postane svetski brend je već ostvarena.